Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AKTIVOIVAT ENERGIAHOIDOT

Tutustu hoitoihini ja varaa aikasi p. 040 4152582 soittamalla tai tekstiviestillä/WhatsApp-viestillä. Viestillä voit varata aikaa klo 20 asti. 

Energiahoidoissa minua johdatetaan tekemään asiakkaalle hoito juuri tähän hetkeen hänen korkeimmaksi parhaakseen eli en tee hoitoa minkään kaavan mukaan. Tämän vuoksi hoitoni voi olla hieman erilainen jokaisella kerralla. Energiahoitoja olen tehnyt keväästä 2011 asti.

Olen kouluttautunut:

Kosmetologi 2009

Kuumakivihieronta 2009

Reiki I v. 2011, Reiki II 2020 ja Reikimaster 2021

Cammalot v. 2012 

Quatum-Touch v. 2014

Access The Bars v. 2014

EFT-terapia peruskoulutus v. 2015

Sydämen Valo-intuitiivinen hoitajakoulutus 8/2017-2/2018

Ayurveda Intialainen lääketiede v. 2019

Äänimaljahoitajakoulutus v. 2022

 

 

ENERGIAHOIDOT

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Maksuvälineenä käyvät käteinen tai pankkikortti.

 

SYDÄMEN VALO-INTUITIIVINEN HOITO 79 €

 • Kesto n. 1 h hoito + n. 20-30 min juttelu 
 • Lopuksi enkelikortin nosto tähän hetkeen

Hoidoissa energia tuntuu usein lempeinä virtauksina, jotka koetaan hyvin rentouttavana. Hoito voi tapahtua kaksisuuntaisesti vahvistamalla ja eheyttämällä kehoa tai avaamalla kehossa olevia tukoskohtia. Valon avulla avataan tukoskohtia auran eri tasoilta, tuodaan tietoisuuteen mm. kehoon kätkeytyneitä kipuja, tunnelukkoja, sisäisen lapsen haavoja, uskomuksia tai asioita, joista olemme valmiita irtipäästämään. Jokainen hoito on erilainen ja lähtee aina liikkeelle asiakkaan toiveista. Hoito toimii parhaiten useamman peräkkäisen hoidon sarjana, prosessina. Usein jo kolmessa hoitokerrassa huomaa positiivisia muutoksia. Kuitenkin hoidossa voi käydä myös yksittäisenä hoitona, jolloin tavoitteena on enemmän rentoutuneen tilan hakeminen ja stressin poisto.
 
Hoidon jälkeen olo on yleensä hyvin kevyt ja rentoutunut. Välillä kehosta voi nousta tietoisuuteen erilaisia raskauksia tai pieniä kiputiloja puhdistumisen myötä, jotka lievenevät yleensä 2-3 päivän aikana. Nämä ovat merkkejä siitä, että puhdistumista tapahtuu kehossamme.
 
Hoidon jälkeen on hyvä varata rauhallista aikaa palautua hoidosta ja nauttia rentoutuneesta tunteesta. Tutkailla mielessä asioita, joita on noussut keskusteluun hoidon aikana. Yleensä aineenvaihdunta on vilkkaampi ja hoito jatkuu puhdistumisen merkeissä vielä hoidon jälkeenkin. Hoidon jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä.

KAUKOHOITO 58 €

 • Kesto n. 50 min
 • Hoito noin 30 min
 • Soitto tai tekstiviesti hoidosta
 • Enkelikortin nosto tähän hetkeen

ENERGIAKASVO- JA PÄÄHIERONTA 45 €

 • Kesto n. 45 min
 • Hierontaa kasvoille ja päänalueelle + energian välitystä

ENERGIAHOITO 40 €

 • Kesto n. 35 min
 • Hoito n. 20 min
 • Juttelua + Enkelikortin nosto tähän hetkeen

ÄÄNIMALJAHOITO YKSILÖHOITONA 65 €/ 1 h ,  30 e 1/2 h hoito

 • Hoidon kesto n. 45-50 min soittaen äänimaljoja keholla 
 • Lopuksi juttelua

Äänimaljahoito on yksilöhoito, jossa käytetään eri kokoisia äänimaljoja. Hoidettava rentoutuu turvallisesti peiton alla makuulla, ollen joko lattialla tai hoitopöydällä. Hoito aloitetaan selästä. Äänimalja asetetaan kehon päälle ja maljaa soitetaan, jolloin värähtely leviää läpi kehon. Maljojen paikkoja vaihdetaan keholla. Sitten käännytään selälleen ja hoidetaan maljoilla myös etupuolta. Välillä hoidetaan maljoilla myös kauempaa. 

Äänimaljahoito vaikuttaa rentouttavasti ja rauhoittaa hermostoa. Se purkaa kehon jännityksiä ja hoidon aikana voi jopa nukahtaa. Äänimaljahoito auttaa stressiin ja unettomuuteen ja korkea verenpainekin laskee. Ennen hoitoa kannattaa välttää kahvia, suklaata ja alkoholia. 

ÄÄNIMALJARENTOUTUS RYHMÄLLE 2 hlö 40 €/hlö, 3-5 hlö 25 €/hlö

Hoitola Valokasteessa annetaan äänimaljarentoutusta myös 2-5 hengen ryhmille.

Tässä rentoutuksessa jokainen lepää lattialla esim. jumppamaton päällä, rennot vaatteet yllään, tyyny pään alla ja peitto päällä, ottaen vastaan äänimaljarentoutusta. 

PIENRYHMÄN MEDITAATIO & ENERGIAVÄLITYS 30 €/hlö

Tule hiljentymään ja rentoutumaan! Pienryhmälle (3-4 hlöä) tarkoitettu yhteismeditointi ja energian välitys.

 • Kesto n. 60 min

Hetki sisältää:

 • Ohjatun yhteismeditoinnin
 • Valoenergiavälityksen jokaiselle
 • Enkelikortin noston jokaiselle

REIKI 65 €

 • Kesto n. 1 h 15 min
 • Sisältää enkelikortin noston  

Reiki on ikivanha energiahoitomuoto, jonka avulla kaikissa meissä virtaava energia aktivoituu ja auttaa kehoa ja mieltä niiden omissa paranemisprosesseissa
 
ENERGIAA KÄSIEN KAUTTA
Reikissä hoitaja välittää hoidettavalle maailmankaikkeuden energiaa käsiensä kautta. Hoitaja asettaa kätensä kevyesti selinmakuulle asettuneen hoidettavan keholle. Hoidettava sulkee silmänsä ja rentoutuu. Aloitetaan pään alueelta, jotta mieli ja ajatukset rauhoittuvat ja edetään keskivartalon ja jalkojen alueelle. Hoito kestää yleensä tunnista puoleentoista.
 
Reikihoito tuntuu keholla usein lämpönä, kuumuutena, sykkimisenä, virtauksena tai painon tunteena. Jotkut kuvaavat värien näkemistä. Ajatukset ja tunnelmat voivat vaihdella hoitajan käsien siirtyessä seuraavaan kohtaan. Hoidon jälkeen olo tuntuu rentoutuneelta ja levänneeltä. Ei hoitopöydällä nukahtaminenkaan niin epätavallista ole.
 
HELPOTUSTA VAIVOIHIN, YMMÄRRYSTÄ ELÄMÄÄN
Reikistä on saatu helpotusta esimerkiksi stressiin ja uupumukseen sekä monenlaisiin sairauksiin ja kipuihin. Usein parantumisprosessit ovat lähteneet reikin avulla käyntiin. Reikiä myös käytetään terapeuttisena hoitona erilaisten traumojen purkamisessa. Reiki herkistää kykyämme kuunnella sisäisen intuition ääntä, joka auttaa sairauksien ja vaikeuksien olemuksen ymmärtämistä ja syiden tiedostamista. Lempeänä hoitona reiki käy kaikille ja yliannostuksen vaaraa ei ole.

QUANTUM TOUCH – KVANTTIKOSKETUS 50 €

 • Kesto n. 45 min

Läpimurto energiahoidon alalla!
Quantum-Touch®, suomeksi ”Kvanttikosketus”, on maailmalla yksi kaikkein nopeimmin leviävistä energiahoitomuodoista, eikä ihmekään, sillä se on usein yllättävän tehokas. Virallisia Quantum-Touch hoitajia on nykyään noin 50 maassa ja hoitajien määrä kasvaa jatkuvasti. Sitä käyttävät hoitotyössään niin lääkärit, fysioterapeutit, hierojat kuin perinteiset energiahoitajatkin. Kokemuksesta suosittelen Quantum-Touch® hoitoa mahdollisuutena, jolla saattaa olla yllättävän tehokas vaikutus.
 
KEHON VIRHEASENNON KORJAAMINEN
Kvanttikosketushoito perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidettavassa kohdassa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua. Usein kehon virheasennon korjaaminen tapahtuu yhdellä hoitokerralla, mutta vaikeammissa tapauksissa tarvitaan luonnollisesti useampia kertoja, koska kehon sopeutuminen oman luonnollisen asentonsa palautumiseen vie oman aikansa.
 
HOITOVAIHEET JA VAIKUTUKSET
Hoito tapahtuu siten, että hoidettava joko istuu tai on makuulla rentoutuneena. Vaatteita ei tarvitse riisua. Hoitaja asettaa kätensä kevyesti hoidettavalle kohdalle ja keskittyy hoitoon. Hoidettavaa pyydetään kertomaan tuntemuksistaan hoidon aikana ja hoito sopeutetaan tällöin tuntemuksien mukaisesti.
 
Quantum-Touch – hoidoissa ei siis käytetä lihasvoimaa, ei väännetä, kierretä tai niksautella tai naksautella.
 
Sekä ennen että jälkeen hoidon on tärkeää juoda riittävästi vettä. 
Hoito koetaan usein kihelmöintinä, ”kuplintana”, kutiavana tunteena, lämpönä, pistelyinä, joskus jopa ohimenevänä kipuna. Toisinaan hoito tuntuu ainoastaan äärettömän rentouttavana. 
Olipa hoidettavan tuntemus mikä tahansa, se on kuitenkin merkki siitä, että hänen kehonsa on alkanut reagoida Quantum-Touch-hoitoon. Varsinaisen hoidon jälkeen keho sopeutuu hoidon muutoksiin noin kolmen vuorokauden ajan.

RATKAISUKESKEINEN EFT-TERAPIA 30 min 35 €, 60 min 60 €

Jos tulet ystäväsi kanssa kokeilemaan EFT- hoitoa hinta on 35 e/hlö ja kestää noin tunnin ajan.
 
EFT Tunteiden vapautustekniikka " Emotional Freedom Techniques
 
Nopea ja tehokas vaihtoehto psykoterapialle. Kokeilun jälkeen pystyt hoitamaan arjen stressiä kotona. Kurkkaa sivuilta www.tunteettasapainoon.fi, niin näet, kuinka helppoa EFT-napsuttelu on. EFT-hoidossa naputellaan akupisteitä.
 
Ratkaisukeskeistä EFT-hoitoa käytetään mm. seuraaviin asioihin:
 
- pelkoihin ja fobioihin, traumaattisiin ja vaikeisiin muistoihin 
- riippuvuuksiin 
- parantamaan itsetuntoa ja mielialaa 
- ahdistukseen, matalamielisyyteen ja ihmissuhdeongelmiin
 
Jo yhden tai kahden kerran hoito voi auttaa vapautumaan ongelmasta, mutta paraneminen voi tapahtua myös hetkessä. Hoito vaikuttaa suoraan ongelman ytimeen ja voi siksi vapauttaa kuukausia tai vuosia kestäneistä muistoista, tunteista ja tunnelukoista.

YKSEYDEN SIUNAUS - ONENESS DEEKSHA 

Deeksha annetaan laittamalla kädet vastaanottajan pään päälle. Siinä Deekshan antaja pitää vastaanottajaa tietoisuudessaan muutaman minuutin ajan ja antaa Deekshan virrata. Deeksha tapahtuu ja avautuu jokaiselle eri tavalla, riippuen mihin vastaanottaja tarvitsee sitä eniten.
 
Deekshan voivat välittää toisille henkilöt, jotka ovat osallistuneet Oneness Ohjaajan vetämälle kurssille tai ovat käyneet Oneness Yliopiston Tason 1.

 

TÄSSÄ LUETTELO YLEISIMMISTÄ HYÖDYISTÄ, JOISTA DEEKSHAN VASTAANOTTAJAT OVAT KERTONEET:

 • herättää luovuutta, kykyjä ja älykkyyttä
 • lisää kykyä oppia
 • selvittää sisäistä ristiriitaa, johtaen sisäiseen rauhaan ja harmoniaan
 • tuo rakkautta ihmissuhteisiin ja parantaa kuuntelemisen taitoa
 • parantaa tunnehaavoja ja keventää ajatusten taakkaa
 • kutsuu esiin myönteisiä tunteita, ystävällisyyttä ja yhtenäisyyden tunnetta toisten kanssa
 • vahvistaa itseluottamusta
 • herättää myötätunnon
 • herättää sydämen
 • hiljentää mieltä
 • voimistaa kykyä olla läsnä
 • täyttää vireydellä ja elinvoimalla
 • kohentaa kehon tilaa parantamalla mieltä
 • rentouttaa kehoa ja lievittää stressiä
 • auttaa rakastamaan ja arvostamaan kehoaan
 • herättää ja kutsuu esiin otollisia energioita
 • poistaa tukoksia jotka estävät menestymistä
 • luo mielelle ajattelutavan runsauteen ja hyvinvointiin
 • avaa ovet Ykseystietoisuuteen poistamalla erillisyyden tunnetta
 • voimistaa yhteyttä Kaikkeen; universumiin, omaan Jumalallisuuteen
 • laittaa alulle matkan pyyteettömän rakkauden ja ilon kokemiselle
 • saattaa alkuun matkan Heräämiseen ja Jumaloivallukseen

KIINNOSTUITKO HOIDOISTANI?

Kysy lisää lomakkeella. Vastaan mahdollisimman pian.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.